از 5 سالگی به بالا می‌توان از نوروفیدبک استفاده کرد. اما بهترین سن استفاده به ویژه در مورد اختلالات ADHD و LD (اختلالات دوران کودکی) سنین دبستان می‌باشد.

مانند هر درمانی کامل کردن دورۀ درمان با نوروفیدبک بسیار مهم است و ناقص گذاشتن درمان، سبب عود علائم می‌گردد. در مورد نوروفیدبک باید به خاطر داشت که این روش درمانی در واقع نوعی یادگیری است، و مغز یاد می‌گیرد که چطور به تنظیم خود پرداخته و نقائص عملکردی خود را برطرف کند. همچنانکه رانندگی را یاد می‌گیریم و آن را فراموش نمی‌کنیم، این یادگیری هم فراموش نمی‌شود. در حقیقت مغز مهارت جدیدی به دست آورده است. البته برای داشتن یک درمان کامل، علاوه بر رعایت ترتیب جلسات و کامل کردن آنها، همکاری خانواده و عمل به کلیه دستورات و راهنمایی‌های درمانگر ضروری است. در پژوهش طولی در کشور آمریکا، ماندگاری اثرات درمان نوروفیدبک، تا ده سال پس از درمان، در کودکان AD/HD گزارش شده است.

در نوروفیدبک به مغز آموزش خود تنظیمی داده می‌شود، و هیچ‌گونه ماده خارجی وارد بدن نمی‌شود و کلاً مداخله‌ای صورت نمی‌گیرد؛ لذا هیچ‌گونه عوارض و خطری به دنبال ندارد.

تقریباً در هیچ بیماری و درمانی نمی‌توان قول درمان قطعی را داد. می‌دانیم که نتیجه مناسب گرفتن از درمان به شرایط گوناگونی بستگی دارد از آن جمله می‌توان به نوع و شدت بیماری، زمان اقدام به درمان، میزان همکاری فرد و خانوادۀ او با تیم درمانی، رعایت تمام نکات مربوط به درمان صحیح از جانب فرد و درمانگر و …. اشاره کرد. در مورد نوروفیدبک و کلاً درمان‌های روانشناختی و روانپزشکی نیز همینطور است. نوروفیدبک در بهبود اختلالاتی مانند بیش‌فعالی/نقص توجه، ناتوانی یادگیری، اضطراب، مشکلات تمرکزی و توجهی نتایج اثبات شده‌ای به همراه دارد.

مطالعات پژوهشی درصد موفقیت نوروفیدبک را در مورد اختلالاتی نظیر ADHD، اختلال یادگیری (LD) و اضطراب، 90-80 درصد بیان کرده‌اند. تجربۀ ما در پارند نشان‌دهندۀ بهبود 80 تا 90 درصد مراجعین است. به عبارت دیگر از هر 100 نفر مراجعه‌کننده 80 تا 90 نفر به این درمان پاسخ داده و علائم آنان بهبود می‌یابد.

مدت زمان هر جلسه 45 دقیقه تا یک ساعت می‌باشد

قطع دارو در هنگام شروع نوروفیدبک باید با دستور پزشک مرکز و تحت نظارت وی صورت گیرد. معمولاً درمان نوروفیدبک با دارو شروع شده و در صورت امکان در طول جلسات درمانی دوز دارو کاهش یافته و در اکثر موارد به حداقل مقدار خود رسیده و یا قطع می‌گردد.

با توجه به آنکه نوروفیدبک یک فرایند یادگیری است لذا نباید در چند جلسۀ اول منتظر تغییرات باشید. اولین تغییرات از جلسۀ دهم تا پانزدهم خود را نشان خواهند داد. در صورتی‌که این تغییرات مشاهده نگردند معمولاً روند درمان اصلاح و در موارد مقاوم قطع خواهد شد.

برای درمان اختلال معمولا به 15 تا 25 جلسه و برای ارتقا عملکرد به 10 الی 15 جلسه نیاز است. جلسات معمولا به صورت دو تا سه روز در هفته و در برخی موارد هر روز ارائه می شود.

نورفیدبک به تنظیم مغز کمک می کند و بیوفیدبک به تنظیم بدن و آرامش فرد. معولا در کنار نوروفیدبک از بیوفیدبک هم استفاده می شود. در برخی از افراد که هدف ما کنترل استرس است، از بیوفیدبک به جای نوروفیدبک استفاده می کنیم.

در بسیاری از موارد اگر شدت مشکل فرد زیاد باشد و یا بخواهیم با سرعت بیشتر و در کوتاه ترین زمان به نتیجه مطلوب برسیم، در کنار نوروفیدبک و بیوفیدبک از روش تحریک الکتریکی نیز استفاده می کنیم. در برخی از موارد مانند افزایش حافظه نیز می توان از تحریک الکتریکی به تنهایی استفاده کرد.

لورتا نورفیدبک نوعی نوروفیدبک است که می تواند بخش های عمیق تر مغز را تحت تاثیر قرار دهد. در برخی موارد به جای نوروفیدبک معمولی به تشخیص درمانگر از لورتا نوروفیدبک استفاده می شود.

نوروفیدبک اس سی نوعی نوروفیدبک است که برای اولین بار توسط مرکز پارند ارائه می شود. این نوع نوروفیدبک در برخی از افراد بهتر از سایر انواع نوروفیدبک کمک کننده است.